Steam Balloons

Steam Balloons boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steam Balloons.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap in de wereld van avontuur en verbeelding met Olaf's Steampunk Luchtballon Act! Olaf, een dappere reiziger die al jaren de wereld over vliegt op zoek naar windrichtingen uit alle hoeken van de aarde, heeft zijn eigen steampunk machine gebouwd om de luchtstromen die hij vangt te bewaren. En nu deelt hij graag deze unieke ervaring met jou en je evenement!

Steampunk avonturier Olaf maakt toffe ballonfiguren

De Steampunk Luchtballon Act is een visueel spektakel dat de zintuigen prikkelt. Met zijn indrukwekkende geluiden, betoverende lichten en fascinerende bewegingseffecten trekt deze act direct de aandacht van het publiek. De prachtige metallic ballonnen in koper, goud of zilver, gevuld met de bijzondere luchtstromen die Olaf heeft verzameld, zijn een waar pronkstuk. Maar deze act is niet alleen voor het oog een genot, ook de kinderen worden betrokken bij de beleving. Met de hulp van de kinderen wordt de machine geactiveerd en worden de ballonnen opgeblazen, wat zorgt voor een interactieve en participatieve ervaring. De kinderen zullen zich betoverd voelen door de magie van de luchtballonnen en een blijvende herinnering aan deze unieke belevenis creëren.

De Steampunk Luchtballon Act is geschikt voor diverse evenementen, zoals festivals, markten, braderieën, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden waar een unieke en spectaculaire act gewenst is. De act is perfect voor liefhebbers van steampunk, avontuurlijke geesten en iedereen die op zoek is naar een bijzondere en betoverende toevoeging aan hun evenement.

Mobiele Steampunk act zorgt overal voor plezier

Dus, stap aan boord van Olaf's Steampunk Luchtballon en laat je betoveren door de wereld van avontuur en verbeelding. Deze act zal je publiek ongetwijfeld fascineren en een blijvende indruk achterlaten. Neem contact met ons op om deze unieke act te boeken voor jouw evenement en maak van jouw gelegenheid een onvergetelijke ervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor Steam Balloons?

Voor meer informatie over Steam Balloons kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steam Balloons

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1202 mensen

Specificaties van Steam Balloons

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steam Balloons

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steam Balloons kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.