Complimenten dames

Complimenten dames boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Complimenten dames.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Complimentje nodig?

Onze complimentendames zijn altijd op zoek naar het mooie in iedereen! Of ze nu rondlopen in een winkelcentrum, een zakelijk evenement of een bedrijfsfeestje, ze hebben altijd een grabbelton bij zich vol met complimenten om uit te delen.

Interactieve winkelcentrum promotie of voor jouw evenement!

Een kort gesprek, een stukje interactie en je gaat weer verder met een goed gevoel! Voor zakelijke evenementen hebben we zelfs leuke gespreksstarters in de grabbelton om de interactie op gang te brengen.

Positieve energie nodig? Laat je verassen!

Dus laat je verrassen door de positieve energie van onze complimentendames en ontvang of geef een compliment om de dag van anderen net wat mooier te maken!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Complimenten dames?

Voor meer informatie over Complimenten dames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Complimenten dames

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hostesses en Hosts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2130 mensen

Specificaties van Complimenten dames

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 3½ uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,39 per km. vanaf Beesd (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Complimenten dames

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Complimenten dames kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.