Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet

Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Speurpiet is zijn geheugen kwijt, wat nu? 

Wanneer de kinderen beginnen met het zingen van het lied 'Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet', verschijnt er plotseling iemand anders dan Sinterklaas. Het is Speurpiet, die in de war is en van het podium een puinhoop maakt. Al snel komt toiletjuffrouw Annie tevoorschijn en probeert Speurpiet tot rust te brengen. Wat blijkt? Speurpiet is zijn geheugen kwijt en weet helemaal niets meer. Met Sinterklaas en Hoofdpiet onderweg, maken Annie en de kinderen zich zorgen. Hoe moet dat nu?

Annie komt al snel met een plan. Ze besluit dat zij en de kinderen Speurpiet moeten helpen om zijn geheugen terug te krijgen en weer te leren hoe hij een echte Piet kan zijn. De show staat vol met leuke liedjes, dansen en echte Pietenoefeningen, en de kinderen krijgen zelfs de kans om hun pietendiploma te halen!

Help speurpiet zijn geheugen terug te krijgen

Met veel enthousiasme en inzet proberen de kinderen en Annie Speurpiet te helpen. Ze bedenken spelletjes, zingen vrolijke liedjes en doen samen pietenoefeningen. Speurpiet begint langzaam maar zeker stukjes van zijn geheugen terug te krijgen en zijn vertrouwen in zichzelf als Piet groeit.

Net op tijd, vlak voordat Sinterklaas en Hoofdpiet arriveren, heeft Speurpiet zijn geheugen volledig terug en voelt hij zich weer een echte Piet. Hij bedankt Annie en de kinderen voor hun hulp en is klaar om Sinterklaas en Hoofdpiet te verwelkomen.

Verdien je pietendiploma's door Speurpiet te helpen!

Als Sinterklaas en Hoofdpiet eindelijk aankomen, zijn ze blij en opgelucht om te zien dat Speurpiet weer helemaal zichzelf is. De kinderen ontvangen trots hun pietendiploma's en samen met Speurpiet, Sinterklaas, Hoofdpiet en toiletjuffrouw Annie vieren ze een geweldig Sinterklaasfeest, waarbij iedereen geniet van de gezelligheid, de liedjes en de dansjes.

Uiteindelijk blijkt dat de vriendschap, de inzet van de kinderen en de zorgzame hulp van Annie ervoor hebben gezorgd dat Speurpiet zijn geheugen terug heeft en zijn plek als Piet weer heeft gevonden. Het is een bijzonder Sinterklaasfeest geworden, waarbij iedereen heeft geleerd dat samenwerken, vriendschap en vertrouwen belangrijke waarden zijn, zelfs tijdens de drukke periode van Sinterklaas.

Boeken of een optie plaatsen voor Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet?

Voor meer informatie over Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaasshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2123 mensen

Specificaties van Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet

  • Tijdsduur: 1 x 75 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Reiskosten: € 0,45 per km. v.a. Castricum (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Nsecure

  • Door: Linda van der Burg
  • Locatie: Barendrecht
  • Datum:

leuke interactie met de kinderen door de spelletjes Sint leuk door tekeningen in ontvangst nemen

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sinterklaas en de vergeetachtige speurpiet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.