Poppentheater - Fritsie

Poppentheater - Fritsie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Poppentheater - Fritsie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Poppentheater voor jong & oud!

Fritsie Duikelaar is een gepassioneerde en getalenteerde poppenkasttheaterartiest die al vele jaren jong en oud vermaakt met zijn unieke en levendige voorstellingen. Fritsie Duikelaar staat bekend om zijn unieke stijl van poppenkasttheater. Hij combineert traditionele poppenkasttechnieken met moderne elementen en creëert zo een frisse en eigentijdse benadering van deze eeuwenoude kunstvorm. Zijn voorstellingen zijn vaak gebaseerd op klassieke sprookjes en volksverhalen, maar hij voegt er altijd zijn eigen creatieve draai aan toe, waardoor ze fris en origineel aanvoelen.

Interactieve poppenkast nodig?

Fritsie's poppenkasttheater is interactief en betrekt het publiek actief bij de voorstelling. Hij moedigt de kinderen aan om mee te doen, vragen te stellen en zelfs op het podium te komen om de poppen te helpen bij hun avonturen. Dit zorgt voor een levendige en dynamische sfeer tijdens zijn voorstellingen, waarin de kinderen volop kunnen genieten en meeleven met de avonturen van de poppen.

Poppenkast voor koningsdag of andere activiteiten!

Fritsie heeft een uitgebreid repertoire van voorstellingen die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen, van peuters tot oudere kinderen en zelfs volwassenen. Hij heeft opgetreden op diverse podia, variërend van theaters en scholen tot festivals en evenementen, en heeft een grote schare trouwe fans opgebouwd met zijn charmante en meeslepende poppenkastvoorstellingen.

Deze act is ook langer dan 1 uur te boeken, meer meerdere voorstelling in bepaalde tijdsbestek, bel voor de mogelijkheden!

Boeken of een optie plaatsen voor Poppentheater - Fritsie?

Voor meer informatie over Poppentheater - Fritsie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Poppentheater - Fritsie

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Poppenkasten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1975 mensen

Specificaties van Poppentheater - Fritsie

  • Tijdsduur: 2 x 20 minuten, binnen 1 uur.
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Poppentheater - Fritsie

Fritsie Duikelaar is een gepassioneerde en getalenteerde poppenkasttheaterartiest die al vele jaren jong en oud vermaakt met zijn unieke en levendige voorstellingen. Hij is geboren en getogen in Nederland en ontdekte al op jonge leeftijd zijn liefde voor theater en poppenkast.

Fritsie begon zijn carrière als poppenkasttheaterartiest op jonge leeftijd en heeft sindsdien een indrukwekkende reputatie opgebouwd in de Nederlandse entertainmentwereld. Zijn voorstellingen zijn altijd levendig, humoristisch en interactief, en hij weet als geen ander hoe hij zijn publiek kan betrekken en meeslepen in zijn fantastische poppenkastwereld.

 
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Poppentheater - Fritsie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Poppentheater - Fritsie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.