Wandelende Poppentheater

Wandelende Poppentheater boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wandelende Poppentheater.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Roosenboom reist door heel Nederland met zijn poppentheater, waarbij hij zijn publiek interactieve verhalen biedt terwijl hij wandelt. Dit poppentheater wordt beschouwd als het meest prominente wandelende poppentheater van Nederland, en biedt diverse voorstellingen aan voor mensen van alle leeftijden. Het kan ook wel worden omschreven als straattheater, een verrassende wandelact en buikpoppentheater.

Meest bijzonderen en unieke theaterervaringen

De wandelende poppentheater is een van de meest bijzondere en unieke theaterervaringen in Nederland. Wij nemen ons publiek mee op een avontuurlijke reis terwijl we wandelen door de straten en pleinen van verschillende steden en dorpen in Nederland. Onze interactieve voorstellingen zijn bedoeld voor zowel jong als oud en hebben als doel om het publiek te betrekken bij onze verhalen.

Onze voorstellingen variëren van straattheater tot verrassende walk-acts en buikpoppentheater. We hebben voor elk wat wils en onze interactieve voorstellingen zijn geschikt voor elke gelegenheid, van verjaardagsfeestjes tot bedrijfsevenementen.

Wil jij een interactieve leuke theater ervaring? Boek nu!

We zijn trots op onze jarenlange ervaring en het feit dat we de afgelopen jaren duizenden mensen hebben weten te vermaken met ons poppentheater. Onze voorstellingen zijn geschikt voor alle gelegenheden en we kunnen ons aanpassen aan verschillende locaties en doelgroepen. Ons poppentheater is een unieke, avontuurlijke en leuke ervaring voor iedereen!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Wandelende Poppentheater?

Voor meer informatie over Wandelende Poppentheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wandelende Poppentheater

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 539 mensen

Specificaties van Wandelende Poppentheater

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Wandelende Poppentheater

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wandelende Poppentheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.