Robert Pater

Robert Pater boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Robert Pater.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Gepassioneerd bezig met muziek

Robert Pater is al van jongs af aan gepassioneerd bezig met muziek. Hij heeft zijn passie weten om te zetten in zijn beroep en is nu fulltime zanger. Hij treedt veel op door het hele land, voornamelijk op bruiloften, partijen en in cafés. Zijn populariteit groeit gestaag en hij lijkt steeds meer zijn plek te vinden in het muziekcircuit.

Hit na hit wordt er gescoord door Robert Pater

Momenteel behaalt Robert Pater de ene na de andere hit. Zijn videoclips zijn enorme YouTube-hits en zijn muziek wordt veel beluisterd. Met nummers als ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’, ‘Jij En Ik’ en ‘Eenzaam En Alleen’ is zijn muziek niet meer weg te denken in de cafés en op Nederlandstalige radiostations.

In de afgelopen jaren is zijn carrière als een raket omhooggeschoten, met tal van noteringen in hitlijsten en zelfs nominaties voor de BUMA NL Awards in de categorieën 'Grootste Talent' en 'Beste Album'.

Boeken of een optie plaatsen voor Robert Pater?

Voor meer informatie over Robert Pater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Robert Pater

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1074 mensen

Specificaties van Robert Pater

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Robert Pater

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Robert Pater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.