De Lange en de Grote Piet - Steltloopact

De Lange en de Grote Piet - Steltloopact boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Lange en de Grote Piet - Steltloopact.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met de Lange en de Grote Piet, de langste en meest imposante hulpjes van Sinterklaas. Op hun hoge stelten steken deze twee entertainers letterlijk overal bovenuit en bezorgen ze als geen ander cadeaus bij jong en oud. Maar er is meer! De Lange en de Grote Piet weten als geen ander hoe ze een glimlach op ieders gezicht kunnen toveren. Met hun grappige en interactieve act weten ze jong en oud te vermaken en laten ze een onvergetelijke indruk achter.

Deze twee pieten torenen overal bovenuit

Of het nu gaat om een Sinterklaasviering op school, in een winkelcentrum of bij u thuis, de Lange en de Grote Piet zijn altijd in hun element. Ze zijn dol op foto's maken en zetten hun stelten graag nog wat hoger voor de perfecte foto. En wie weet, misschien wordt u wel getrakteerd op een extra verrassing tijdens hun act!

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke en verrassende act voor uw Sinterklaasviering, dan zijn de Lange en de Grote Piet de juiste keuze. Boek ze vandaag nog en laat uw gasten genieten van een onvergetelijke en interactieve Sinterklaasbeleving.

Boeken of een optie plaatsen voor De Lange en de Grote Piet - Steltloopact?

Voor meer informatie over De Lange en de Grote Piet - Steltloopact kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Lange en de Grote Piet - Steltloopact

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1397 mensen

Specificaties van De Lange en de Grote Piet - Steltloopact

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur, 3 uur aaneengesloten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Lange en de Grote Piet - Steltloopact

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Lange en de Grote Piet - Steltloopact kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.