Koninklijke Lakei Hieron

Koninklijke Lakei Hieron boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Koninklijke Lakei Hieron.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

ALS ALEXANDER NIET KAN DAN KOMT ZIJN LAKEI WEL!

De Lakei is een acteur en kan zowel voor komische als serieuze evenementen worden ingezet. Ook weet hij met zijn Koninklijke allure (met en knipoog) het publiek te betrekken in zijn optreden! Met zijn Gouden miniatuur koets met hiervoor de 8 Friese paarden in galatuigage, weet hij uw gasten met alle koninklijke allure te imponeren! De Lakei is in te zetten als openingsact maar ook rondlopende interactieve animatie act.

Maar ook als:

- De Lakei kan op koninklijke wijze uw reclamemateriaal overhandigen aan uw klanten.
- Uw gasten op een koninklijke manier hartelijk welkom heten.
- Tijdens een kinderevenement deelt de koninklijke lakei ballonnen uit aan de kinderen
- Ook kan de lakei met zijn miniatuur Gouden Koets, ingezet worden voor een huwelijk. De trouwringen kunnen dan op koninklijke wijze, in het Goudenkoetsje, worden voorgereden aan het bruidspaar.

De Koninklijke Lakei is ingezet een groot evenement zoals het Amstelhotel in Amsterdam 2010, tot grote tevredenheid van de opdrachtgever. Ook had de Lakei een zeer belangrijke rol tijdens het KIKA gala in 2011.
Inmiddels heeft hij diverse bruidsparen en hun gasten “in- en uitgeleide” gedaan.

Koninklijke uitstraling op jouw evenement

Wil je jouw evenement een Koninklijk of Sprookjesachtige uitstraling geven, dan mag deze bijzondere Lakei met zijn Gouden miniatuur koets met koetsier en de 8 friese paarden, zeker niet ontbreken!
Maar ook tijdens de VIP avond van de Miljonair Fair en op Prinsjesdag trok de Koninklijke Lakei met zijn Gouden miniatuur koets veel bekijks bij het publiek en de media die in grote getale aanwezig waren.

Omdat ieder evenement uniek is, is de presentatie van de Lakei in samenspraak met de klant.

Boeken of een optie plaatsen voor Koninklijke Lakei Hieron?

Voor meer informatie over Koninklijke Lakei Hieron kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Koninklijke Lakei Hieron

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1544 mensen

Specificaties van Koninklijke Lakei Hieron

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Koninklijke Lakei Hieron

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Koninklijke Lakei Hieron kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.