Brigadier Bob

Brigadier Bob boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Brigadier Bob.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met de onverschrokken en altijd vrolijke Brigadier Bob, ook wel bekend als de "Blijf Optimistisch Brigadier". Met zijn elektrische scootertje rijdt hij moedig door de straten, altijd alert op alles en iedereen om hem heen. Zijn voornaamste doel? Het verspreiden van positiviteit en hoop, zelfs in de meest uitdagende en onzekere tijden.

De vrolijkste brigadier voor u

Deze inspirerende figuur is een echte held voor degenen die een opbeurend woord nodig hebben, of gewoon wat extra aanmoediging om de dag door te komen. Hij is een meester in het motiveren van mensen en het aanmoedigen van een optimistische kijk op het leven. En het beste van alles is dat hij altijd in de buurt is om een helpende hand te bieden wanneer dat nodig is.

Dus waar wacht je nog op? Laat Brigadier Bob, de Blijf Optimistisch Brigadier, je leven opvrolijken met zijn aanstekelijke enthousiasme en onverwoestbare positiviteit. Neem deel aan zijn act en laat je oppeppen door deze onverschrokken en vrolijke held!

Boeken of een optie plaatsen voor Brigadier Bob?

Voor meer informatie over Brigadier Bob kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Brigadier Bob

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1801 mensen

Specificaties van Brigadier Bob

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Brigadier Bob

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Brigadier Bob kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.