Bella Ballon - Fantoom Piñata

Bella Ballon - Fantoom Piñata boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bella Ballon - Fantoom Piñata.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een ware kinder entertainer

Bella Ballon is een ervaren artiest die altijd voor een feestelijke sfeer zorgt. Bella Ballon is niet zomaar een artiest, ze is een ware entertainer die kinderen betovert met haar creaties en optredens. Met haar jarenlange ervaring als ballonartiest, weet ze als geen ander hoe ze kinderen kan meenemen op een avontuurlijke reis vol fantasie en plezier.

Fantoom Piñata een show vol balloncreaties en humor

Haar show, genaamd Fantoom Piñata, is een ware traktatie voor de zintuigen. Met haar magische tovertrucs en enorme balloncreaties, spreekt Bella Ballon tot de verbeelding van de kinderen en laat ze hen opgaan in hun eigen fantasiewereld. Daarnaast zorgt ze ook voor een goede dosis humor en interactie, waardoor de kinderen volop kunnen lachen en zich helemaal kunnen uitleven.

Maar dat is nog niet alles! Bella Ballon is niet alleen een ballonartiest, ze is ook een getalenteerde zangeres en danseres. Tijdens haar show zingt ze vrolijke liedjes die de kinderen uitnodigen om mee te zingen en te dansen. En dat laatste kunnen ze zeker goed, want Bella Ballon leert hen ook nog eens te gekke dans moves.

Meet & Greet met Bella Ballon na de show

En dan hebben we het nog niet gehad over de meet and greet na de show. Hier krijgen de kinderen de kans om Bella Ballon persoonlijk te ontmoeten en misschien zelfs een ballonfiguur te krijgen om mee naar huis te nemen. Dit maakt het feest helemaal compleet en zorgt voor een onvergetelijke herinnering.

Kortom, boek Bella Ballon voor een uniek en onvergetelijk evenement waar fantasie, plezier en interactie centraal staan. Bella Ballon zorgt gegarandeerd voor een feestelijke sfeer en een glimlach op het gezicht van alle kinderen (en misschien zelfs volwassenen!).

Boeken of een optie plaatsen voor Bella Ballon - Fantoom Piñata?

Voor meer informatie over Bella Ballon - Fantoom Piñata kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bella Ballon - Fantoom Piñata

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziekshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2140 mensen

Specificaties van Bella Ballon - Fantoom Piñata

  • Tijdsduur: 1 x 75 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Bella Ballon - Fantoom Piñata

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bella Ballon - Fantoom Piñata kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.