Donna's Hot Stuff Tribute Band

Donna's Hot Stuff Tribute Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Donna's Hot Stuff Tribute Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een eerbetoon aan de legendarische Amerikaanse zangeres Donna Summer

Donna's Hot Stuff Tribute Band is een eerbetoon aan de legendarische Amerikaanse zangeres Donna Summer. De band brengt een energieke show van 1 uur en 45 minuten waarbij alle hits van Donna Summer voorbij komen. Het repertoire van de band omvat nummers als "Hot Stuff," "Bad Girls," "Last Dance," en vele anderen.

De band wordt geleid door sterzangeres Irma Derby, die met haar geweldige vocale bereik en dynamische podiumaanwezigheid het publiek weet te betoveren. Derby wordt ondersteund door vier backingzangeressen, waarvan twee ook danseressen zijn, blazers, toetsen, gitaren, bas, drums en percussie. De totale crew bestaat uit 14 man/vrouw, wat zorgt voor een krachtige en volle sound.

Donna's Hot Stuff is voor elk evenement geschikt

Donna's Hot Stuff Tribute Band staat bekend om hun uitstekende live-optredens en hun vermogen om het publiek te laten dansen en zingen. De band is geschikt voor allerlei soorten evenementen, waaronder festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, en meer. Met hun authentieke sound en geweldige muzikaliteit, is Donna's Hot Stuff Tribute Band een geweldige keuze voor fans van Donna Summer en liefhebbers van disco en popmuziek in het algemeen.

Als je op zoek bent naar een fantastische live-ervaring die je terugvoert naar de hoogtijdagen van de disco, dan is Donna's Hot Stuff Tribute Band de perfecte keuze voor jou. 

Boeken of een optie plaatsen voor Donna's Hot Stuff Tribute Band?

Voor meer informatie over Donna's Hot Stuff Tribute Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Donna's Hot Stuff Tribute Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Tribute Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2525 mensen

Specificaties van Donna's Hot Stuff Tribute Band

  • Tijdsduur: 1 x 105 minuten
  • Begeleiding: 14 personen
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Donna's Hot Stuff Tribute Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Donna's Hot Stuff Tribute Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.