Ray Benjamin

Ray Benjamin boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ray Benjamin.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De muziek werd met de papleper ingegoten

Maak kennis met Ray Benjamin, een artiest die de muziek met de paplepel ingegoten kreeg. Vanaf zijn 13e jaar reisde hij met zijn vader mee om te helpen bij optredens, en binnen een jaar stond hij zelf op het podium met een microfoon in zijn hand. Sindsdien heeft hij 9 singles uitgebracht en heeft hij jarenlange ervaring in het entertainen van feesten en evenementen.

Uniek stemgeluid

Maar Ray is meer dan alleen een feestartiest. Met zijn unieke stemgeluid weet hij mensen écht te raken met zijn liedjes, waardoor hij ook veel gevraagd wordt op bruiloften en bedrijfsfeesten. Van ballads tot feestknallers en van volksliedjes tot soulclassics, Ray is een lopende jukebox die op iedere locatie het juiste repertoire weet te brengen.

Ray was niet alleen bekend door zijn muziek, maar ook door TV!

Op zijn 17e stond Ray al in de kwartfinale van het TV programma Bloed, Zweet en Tranen, na vele regionale talentenjachten. En in seizoen 2020/2021 is hij te zien in The Voice of Holland (RTL4) en Thank you for the Music (Sbs 6)! Samen met nieuwe partners, waaronder een ander boekingsbureau en platenlabel, maakt deze Leidse zanger een serieuze en frisse start in 2021. Samen met professionele componisten en muziekstudio's is Ray klaar voor Nederland, en Nederland is klaar voor Ray!

Boeken of een optie plaatsen voor Ray Benjamin?

Voor meer informatie over Ray Benjamin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ray Benjamin

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1753 mensen

Specificaties van Ray Benjamin

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ray Benjamin

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ray Benjamin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.