Linda Meester

Linda Meester boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Linda Meester.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Linda is een getalenteerde en ervaren solo zangeres die met haar prachtige stem en charismatische uitstraling elk publiek weet te betoveren. Met haar jarenlange ervaring in de muziekwereld weet ze als geen ander hoe ze de juiste sfeer kan creëren op verschillende evenementen.

Allround zangeres voor al uw evenementen

Of u nu op zoek bent naar een achtergrondzangeres voor uw tuinfeest of een mooie muzikale toevoeging voor uw bruiloft, Linda staat voor u klaar. Samen met haar eigen geluidsman verzorgt ze op professionele wijze de muzikale omlijsting van uw evenement. Het geluidsvolume wordt uiteraard altijd aangepast naar uw wensen, zodat u optimaal kunt genieten van de muziek terwijl u gezellig een hapje en drankje doet.

Voor een bruiloft ceremonie in het stadhuis of kerk heeft Linda een speciaal repertoire in huis dat past bij deze bijzondere gelegenheid. Ze kan ook een speciaal nummer voor u instuderen, mits dit ruim van tevoren besproken is. Dit geeft een persoonlijk en uniek tintje aan uw ceremonie, wat het moment nog specialer maakt.

Linda maakt het overal gezellig

Kortom, met Linda als uw zangeres bent u verzekerd van professioneel en kwalitatief hoogstaand entertainment voor elke gelegenheid. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Boeken of een optie plaatsen voor Linda Meester?

Voor meer informatie over Linda Meester kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Linda Meester

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1410 mensen

Specificaties van Linda Meester

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 5 uur
  • Geluid: Inclusief tot 125 personen.
  • Licht: Kleine lichtset
  • Begeleiding: Solo
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Linda Meester

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Linda Meester kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.