René Bes - Solo

René Bes - Solo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van René Bes - Solo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bes is een allround zanger, entertainer en gitarist en hij verzorgt optredens op bruiloften, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten, tuinfeesten, terrassen, braderieën, campings etc. etc.

René heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van muziek en entertainment voor jong en oud. René is een allround zanger, entertainer en gitarist en hij verzorgt optredens op bruiloften, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten, tuinfeesten, terrassen, braderieën, campings etc. etc.

Tijdens zijn solo optredens brengt hij met zang en gitaar als one man band allround muziek met een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen, dus zeg maar voor elk wat wils, waarbij uiteindelijk een gezellige avond of middag zijn insteek is.

Van elke markt thuis, verzoekjes worden ook gespeeld!

René beschikt over eigen professionele geluidsapparatuur, die geschikt is voor feesten tot maximaal 150 personen. Het geluidsvolume kan volledig worden aangepast aan uw wensen, dus zowel zacht als ook op een behoorlijk feestvolume.

Daarnaast maakt René deel uit van Joyride, waarmee zij optreden als duo, trio of als een 4 of 5 mans band. Met al deze bezettingen brengen zij allround Engels- en Nederlandstalige muziek

Kortom: voor zeer betaalbare allround live muziek en ook nog op een professionele manier gebracht, bent u bij René aan het juiste adres!

Boeken of een optie plaatsen voor René Bes - Solo?

Voor meer informatie over René Bes - Solo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor René Bes - Solo

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1361 mensen

Specificaties van René Bes - Solo

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 5 uur
  • Geluid: Inclusief tot 125 personen.
  • Licht: inclusief podiumlicht
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor René Bes - Solo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van René Bes - Solo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.