Christmas Express

Christmas Express boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Christmas Express.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Rond de kerst periode is de Christmas Express niet te missen! Van verre zie je deze imposante wagen al aankomen. De Christmas Express wordt vanaf het gigantische voorwiel bestuurd door een elegante lakei. Achterop de balustrade staat een betoverend Winterkoningin.

De Kerst express rijdt vrolijk rond

Met ballen, lichtje en glitters brengt zij licht in de donkere dagen voor Kerst. Vol passie en hartstocht laat ze de kerst klassiekers door de straten klinken. Uiteraard is het geluid versterkt waardoor het publiek hier in volle teugen van kan genieten. Bent u dit jaar toe aan een betoverende kerst dan is de Christmas Express zeker iets voor u.

Prachtige melodieën, laat hem niet op je wachten

Boeken of een optie plaatsen voor Christmas Express?

Voor meer informatie over Christmas Express kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Christmas Express

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1783 mensen

Specificaties van Christmas Express

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Christmas Express

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Christmas Express kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.