Hemeltjeslief

Hemeltjeslief boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hemeltjeslief.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Midden in de winternacht, ging de hemel open! En terwijl de herdertjes bij nachte liggen te snur.. eh, soezen, weten deze kerst-bengeltjes wel beter; tijd om de kerstklokjes te luiden! Van piek tot winterteen zijn deze stralende schoonheden uit het hemelrijk neergedaald om de kerst-sferen eens goed door al je koude kleren te laten klingelen en de engelenkoren in je hart te horen. Ze komen sjansen met hun kerstkransen, versieren alle gaten en kieren waardoor je deze winter niet meer op de tocht staat.

De kerstbengeltjes zorgen voor veel vreugd

In sneeuwvlokjes, sterren en strikjes, muziek en lichtjes, schitteren deze excellente hoogheden in Excelsis Deo door straat, stad en land. Met rode fluwelen vleugels waaien ze met de warmte van een knapperend haardvuur, cadeautjes (die van je lijstje natuurlijk), zelfgebreide sokken en zachtjes smeltende chocolaatjes de ijspegels van je snoet. Zo snuif je de kerst wel keer tien tegemoet!

Boeken of een optie plaatsen voor Hemeltjeslief?

Voor meer informatie over Hemeltjeslief kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hemeltjeslief

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1173 mensen

Specificaties van Hemeltjeslief

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Hemeltjeslief

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hemeltjeslief kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.