Levend Standbeeld - De Engel

Levend Standbeeld - De Engel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - De Engel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De engel lijkt zo statisch, zo bewegingsloos, maar dat is slechts schijn. Ze is namelijk een Levend Standbeeld.De engel staat daarom niet zomaar stil, maar houdt haar houding aan als onderdeel van haar act. Haar lichaam is perfect gepositioneerd, en haar gezicht straalt een serene rust uit die bijna bovenaards lijkt. Het lijkt wel alsof ze zo uit de hemel is gevlogen, en hier op aarde is neergestreken om te triomferen met haar schoonheid.

De Engel betovert iedereen die haar aanschouwt

Maar wat deze act zo bijzonder maakt, is dat het levende standbeeld zich langzaam begint te bewegen. De engel ontwaakt als het ware uit haar stilleven. Het publiek kijkt ademloos toe, en wordt meegesleept in de magie van deze act. De engel weet met haar bewegingen, haar expressie en haar prachtige kostuum een sfeer van betovering te creëren die nog lang zal blijven hangen. Het is alsof ze het publiek even meeneemt naar een andere wereld, waar schoonheid en rust de boventoon voeren.

De engel lijkt van een andere wereld te komen

En zo triomfeert de engel niet alleen met haar schoonheid, maar ook met haar kunstzinnige performance. Een levend standbeeld act is immers veel meer dan alleen maar stilstaan. Het is een kunstvorm die de toeschouwers weet te raken, te ontroeren en te betoveren. En deze engel doet dat als geen ander.

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Engel?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - De Engel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - De Engel

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1411 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - De Engel

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Reiskosten: € 0,35 per km va. Breda (vice versa)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Engel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - De Engel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.