Gewoon André - Tribute Band

Gewoon André - Tribute Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gewoon André - Tribute Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Gewoon André is een tribute band die de muziek van de populaire Nederlandse zanger André Hazes vertolkt. Met hun passie voor muziek en hun liefde voor de muziek van André Hazes, brengen zij een eerbetoon aan deze legendarische artiest.

Opvallende gelijkenis met André Hazes

De band bestaat uit vijf getalenteerde muzikanten die samen een geweldige live-ervaring bieden. De zanger van de band heeft een opvallende gelijkenis met André Hazes en weet zijn stem op een indrukwekkende manier in te zetten om de nummers van Hazes tot leven te brengen.

Gewoon André brengt een mix van bekende hits en minder bekende nummers van André Hazes. Het repertoire omvat onder andere "Een beetje verliefd", "Zij gelooft in mij", "De Vlieger", "Bloed, zweet en tranen" en vele andere nummers die onlosmakelijk verbonden zijn met André Hazes.

De band is dan ook geschikt voor elk type evenement

De bandleden van Gewoon André hebben allemaal jarenlange ervaring in de muziekindustrie en zijn in staat om elke locatie om te toveren tot een feestelijke omgeving. De band is dan ook geschikt voor elk type evenement, van bruiloften tot bedrijfsfeesten en van festivals tot kroegen.

Of je nu een fan bent van André Hazes of gewoon houdt van goede muziek, Gewoon André is een band die je niet mag missen. Met hun passie, talent en energie weten zij het publiek keer op keer te raken en te vermaken. Boek "Gewoon André Tribute Band" voor jouw volgende evenement en ervaar de magie van de muziek van André Hazes live!

Bekijk ook onze andere Tribute Bands

Boeken of een optie plaatsen voor Gewoon André - Tribute Band?

Voor meer informatie over Gewoon André - Tribute Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Gewoon André - Tribute Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Tribute Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1782 mensen

Specificaties van Gewoon André - Tribute Band

  • Tijdsduur: 2 x 60 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Gewoon André - Tribute Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gewoon André - Tribute Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.