Steltloop act - Dia de Los Muertos

Steltloop act - Dia de Los Muertos boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop act - Dia de Los Muertos.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sta jij open voor een betoverende ervaring vol mysterie en schoonheid? Laat je dan meenemen door de sierlijke skeletten die uit de dood zijn opgestaan om jou te vermaken tijdens de prachtige Dia de los Muertos parade. Geef je zintuigen de kost en laat je betoveren door de mystieke sfeer en de fascinerende skeletten die je pad kruisen.

De muziek van de doden klinkt wonderschoon

Deze parade van skeletten lijfjes is een spektakel dat je niet wilt missen. De skeletten dansen en spelen met veel plezier voor jou en weten je moeiteloos in te palmen. Laat je betoveren door hun gracieuze bewegingen en waan je in een wereld van schoonheid en mysterie. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de parade geleid door een koets vol bloemen en skeletten, begeleid door twee elegante dames uit de dood. Deze hoge madammen stralen een en al charme uit en dansen graag voor jou. Laat je meeslepen door hun betoverende performance en geniet van elk moment.

Charmerende ''muertos''

En de muziek? Die wordt uiteraard aangepast op jouw doelgroep, zodat ook zij kunnen genieten van deze spannende en betoverende parade. Voel de rook tussen je vingers glippen terwijl je je verwondert over de fascinerende klanken die je hoort.

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop act - Dia de Los Muertos?

Voor meer informatie over Steltloop act - Dia de Los Muertos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop act - Dia de Los Muertos

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2581 mensen

Specificaties van Steltloop act - Dia de Los Muertos

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop act - Dia de Los Muertos

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop act - Dia de Los Muertos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.