Rijk der Spinnen

Rijk der Spinnen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rijk der Spinnen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het rijdende rijk der spinnen!! Deze opvallende spinnenwagen brengt de hele omgeving in een spannende maar vooral ook mooie Halloween stemming. Tussen het spinnen rag ontluiken spannende figuren met verschillende talenten. De spinnenkoningin heeft de stem van een nachtegaal en laat ieders harten snelle kloppen.

Zingende spinnen, dat hoor je niet vaak

Of is het haar spannende onderdaan, waar menig nekharen van overeind komen te staan? Een zeer bijzondere mobiele act waar iedereen gegarandeerd even voor stilstaan om van te genieten.. uhm.. griezelen! Eventueel kan de act begeleid worden door drie enorme steltenlopers, geheel in stijl.

Boeken of een optie plaatsen voor Rijk der Spinnen?

Voor meer informatie over Rijk der Spinnen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rijk der Spinnen

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1164 mensen

Specificaties van Rijk der Spinnen

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 3 x 40 min. binnen 4 uur., 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Rijk der Spinnen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rijk der Spinnen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.