De Paasfiets

De Paasfiets boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Paasfiets.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als de lente nadert en de dagen steeds langer worden, verschijnt deze Paas zangeres weer op de straten en pleinen. Uitgedost in een Paas outfit en oren op haar hoofd verreik deze zangeres u met warme muziek. De Paasfiets is een rijdende huiskamer vol Paassferen. Deze zangeres zingt, scat en swingt vol soul.

De zingende paashaas op haar fiets

Fietsend met haar huiskamer laat ze klassiekers door de straten klinken. Deze zangeres zingt Jazzmuziek in huiselijke sferen, zodat u even het gevoel krijgt dat u bij haar thuis op de bank zit. De Paasfiets is een muzikale act voor Pasen! Tijdens de act zingt de zangeres live en versterkt. De Paasfiets is een vrolijke paas act om uw publiek mee te verrassen!

Boeken of een optie plaatsen voor De Paasfiets?

Voor meer informatie over De Paasfiets kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Paasfiets

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1220 mensen

Specificaties van De Paasfiets

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Paasfiets

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Paasfiets kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.