De Paardenrace

De Paardenrace boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Paardenrace.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hold your horses! Of nee, juist niet! Zet hem op een drafje en steven op uw prijzen af. Deze Dobbel-Derby vraagt om stalen zenuwen en een net zo stalen ros. Wed op een van de zes glitter paarden in de stal van onze glamoureuze Show-ponies. Gooi dan - met geduld en gratie - de drie dobbelstenen en hoor het hoefgetrappel van de paarden met de overeenkomstige nummers, die zo vakje voor vakje verschuiven.

Race je paard naar de finish!

De frivole manen van onze vakvrouwen wuiven je koelte toe, om flauwtes te vermijden. Wat een spanning en sensatie! Komt jouw Black Beauty of Jolly Jumper als eerste bij de finish? Wat een spanning en sensatie! Komt jouw Black Beauty of Jolly Jumper als eerste bij de finish? Zet uw zinnen op het juiste paard en galoppeer zo jouw gouden horizon tegemoet! Zeker niet voor de poes, maar een paardenmiddel tegen al je verveling, sores en misère!

Boeken of een optie plaatsen voor De Paardenrace?

Voor meer informatie over De Paardenrace kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Paardenrace

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1187 mensen

Specificaties van De Paardenrace

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Paardenrace

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Paardenrace kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.