30 Seconds

30 Seconds boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van 30 Seconds.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

27, 28, 29... en stop de klok! Gaat de tijd voor jou altijd tergend langzaam? Staan er nooit druppels op je voorhoofd, zijn al je zenuwen van staal en lijken 30 seconden als dagen, weken, of zelfs jaren aan je voorbij te kruipen?Kom dan zenuwpezen met de tantes Hetty en Truutje Half-minuutje! Samen met hun zandloper zorgen deze zusters dat jouw afgekoelde peentjes weer goed gaan zweten met dit gezelschapsspel.

Gebarentaal snel begrijpen is essentieel

De kwetterende dames beschrijven binnen 30 seconden vijf woorden. Raad je binnen de tijd ten minste drie van de woorden, waar deze cryptische kwebbelkousen naar op zoek zijn? Dan heb je prijs! Dus kom gauw en roep, gil, giebel en gis de goede woorden eruit bij dit genadeloze gezelschapsspel.Maar pas op! Laat je door deze snel snaterende zusters niet van de wijs brengen. Want gezelligheid? Kent geen tijd…

Boeken of een optie plaatsen voor 30 Seconds?

Voor meer informatie over 30 Seconds kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor 30 Seconds

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1395 mensen

Specificaties van 30 Seconds

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor 30 Seconds

Voor meer informatie en beschikbaarheid van 30 Seconds kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.