Het Goudstavenspel

Het Goudstavenspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Goudstavenspel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De presentator/presentatrice loopt rond door het casino met een prachtige kar vol met goud. Bovenop de kar zien de gasten 16 kristallen knoppen. Onder deze knoppen zitten er goudstaven verborgen. De staven hebben elk hun eigen lengte.

2 Dezelfde staven betekent prijs!

Doel van het spel is dat de speler twee staven weet te vinden met dezelfde lengte. Indien de speler twee dezelfde staven heeft geraden mag hij/zij een prijs uitzoeken uit de onderliggende kast.

Boeken of een optie plaatsen voor Het Goudstavenspel?

Voor meer informatie over Het Goudstavenspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Goudstavenspel

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1159 mensen

Specificaties van Het Goudstavenspel

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 5 uur, 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,35 per km va. Breda (vice versa)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Goudstavenspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Goudstavenspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.