Roulette Royale

Roulette Royale boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Roulette Royale.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bij deze act is er een origineel roulettewiel geplaatst op een mobiele kar. In plaats van de 37 cijfers, zijn de vakjes verdeeld door middel van 4 verschillende kleuren. Deze 4 kleuren staan in verband met de 4 kastjes op de roulette kar. De presentator weet de spanning goed op te bouwen en zorgt ervoor dat iedereen mee wilt spelen. In elk kastje zit namelijk een unieke prijs. De ene kleur komt vaker voor dan de andere kleur zodat er kan worden gespeeld met zowel een hoofdprijs als met kleinere prijzen.

Lekker Rouletten, krijg jij de bal op goud?

Zo komt de kleur goud (de hoofdprijs) maar 1 keer voor op het wiel. Deze wordt per dagdeel gemiddeld 5 - 10 keer gedraaid. De kleur zilver komt 6 maal voor op het wiel en is een leuke tweede prijs. Tot slot verdelen de kleuren groen en rood de rest van het wiel, in deze kastjes hebben we wat leuke troostprijsjes.De speler wordt gevraagd een keuze te maken uit de verschillende kleuren. Wordt de gekozen kleur gedraaid, heeft de speler een prijs gewonnen. De klant kan zelf beslissen welke prijzen er gewonnen kunnen worden.

Boeken of een optie plaatsen voor Roulette Royale?

Voor meer informatie over Roulette Royale kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Roulette Royale

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrum Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1561 mensen

Specificaties van Roulette Royale

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 5 uur, 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Reiskosten: € 0,35 per km va. Breda (vice versa)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Roulette Royale

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Roulette Royale kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.