Aquatopia 2.0

Aquatopia 2.0 boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Aquatopia 2.0.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Iedereen kent wel de Griekse en Romeinse mythologie over goden zoals Zeus, Aphrodite en talloze anderen.

Amor, ook zo'n godheid, de god van de liefde, wordt meestal afgebeeld als een engeltje. Als mensen aan liefde denken, denken ze logischerwijs ook vaak aan Amor, waardoor bijna iedereen de ECHTE liefdesgoden vergeten is... Hun naam is zelfs niet meer gekend, hoe heten ze ook alweer? Mmmmmmm ja, ze bestaan uit water, laten we ze Aquatopia noemen. 

Griekse goden op stelten

Deze goden kwamen meestal voor in landen die grotendeels uit water en waterdruppels bestaan, die samenvloeien in meren en zeeën tot een of meerdere figuren. Als ze aan land komen, brengen ze een witte golf van vrede over de mensen. Hoe meer je in hen gelooft, hoe groter de kans bestaat dat ook jij hen zal zien en dat ze jou en je omgeving overladen met liefde en vrede...

Want wie wenst er nu geen wereld zonder haat en oorlog... ?

Boeken of een optie plaatsen voor Aquatopia 2.0?

Voor meer informatie over Aquatopia 2.0 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Aquatopia 2.0

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1551 mensen

Specificaties van Aquatopia 2.0

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 3 uur, 3 x 45 min. binnen 5 uur
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Aquatopia 2.0

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Aquatopia 2.0 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.