De Broertjes Haas & Paas

De Broertjes Haas & Paas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Broertjes Haas & Paas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dit stoere en ondeugende Paas DUO zal zeker in de smaak vallen bij uw bezoekers. Als twee echte broertjes weten ze als geen ander hoe ze kattenkwaad uit moeten halen, Maar wees niet bang ze maken natuurlijk alles goed met overheerlijke chocolade paaseitjes. Lekker smullen en knuffelen voor de kids

Stoer paasduo is leuk voor iedereen

Weet jij deze energieke en enthousiaste hazen te vangen dan is er zeker tijd voor een fantastische paas-selfie of een stoere High-five. Help jij de begeleider van de twee deugnieten om ze in bedwang te houden?

Boeken of een optie plaatsen voor De Broertjes Haas & Paas?

Voor meer informatie over De Broertjes Haas & Paas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Broertjes Haas & Paas

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1265 mensen

Specificaties van De Broertjes Haas & Paas

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur, 1 x 45 minuten
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Arkel (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Broertjes Haas & Paas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Broertjes Haas & Paas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.