De Enige Echte Paashaas

De Enige Echte Paashaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Enige Echte Paashaas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Enige Echte Paashaas" is de graag gezien gast tijdens en net voor de Paasdagen. Met zijn geweldig schattige uitstraling en zijn onwijs zachte vacht is hij de echte knuffelhaas bij de kleintjes.

Een knuffelbeer? Nee, een Knuffelhaas!

Naast knuffelen kun je natuurlijk met hem op de foto, een high five geven of gaan jullie paaseitjes zoeken. Het zijn niet alleen de warme knuffels die hij uitdeelt, nee u kunt er ook nog voor kiezen om deze super lieve Paashaas de lekkerste paaseitjes uit te laten delen, zo wordt deze super grote reuze kinder vriend ook nog is de liefsten vriend voor de volwassenen.

De liefste paashaas

De Enige Echte Paashaas komt natuurlijk niet alleen, want met al doe enthousiaste en gezellige mensen om hem heen heeft hij toch wat begeleiding nodig. 
Hiervoor neemt hij zijn beste vriendje of vriendinnetje mee zodat hij/of zij het woord voor hem kan doen en op vrolijke wijzen alles in goede banen kan leiden.

Boeken of een optie plaatsen voor De Enige Echte Paashaas?

Voor meer informatie over De Enige Echte Paashaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Enige Echte Paashaas

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1147 mensen

Specificaties van De Enige Echte Paashaas

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur, 1 x 45 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Arkel (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Enige Echte Paashaas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Enige Echte Paashaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.