Bram Krikke, Stefan & Sean

Bram Krikke, Stefan & Sean boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bram Krikke, Stefan & Sean.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Feesten met Bram Krikke, Sean en Stefan?

Bram Krikke, Stefan en Sean zijn momenteel drie van de meest geliefde en populaire artiesten van Nederland. Met een indrukwekkende gezamenlijke volgerschare van meer dan 1,7 miljoen op Instagram, hebben zij de harten van vele Nederlanders weten te veroveren.

Wellicht ben je bekend met een van hun bekende nummers, zoals het vrolijke ‘Potentie’, het aanstekelijke ‘Frikandel Speciaal’ of het grappige ‘Kinderarm’. Naast deze populaire muziek hebben de heren ook hun weg gevonden naar YouTube, waar zij hilarische series hebben geproduceerd, zoals ‘Kasteel Krikke’, ‘Bram vs Stefan’ en ‘Bram UIT de buurt’.

Bram Krikke, Stefan en Sean maken er één groot feest van!

Bram Krikke, Stefan en Sean staan bekend om hun onvermoeibare energie en hun talent om ieder podium te veroveren. Hun shows zijn een onvergetelijke ervaring en zorgen ervoor dat het publiek de hele avond meezingt en danst.

Het is dan ook niet vreemd dat deze drie mannen momenteel ongekend populair zijn in Nederland en inmiddels niet meer weg te denken zijn uit de Nederlandse muziekindustrie en entertainmentwereld. Hun unieke mix van humor, muziek en showmanschap maakt hen tot ware publiekslievelingen en het is duidelijk dat zij nog vele harten zullen veroveren in de toekomst.

Boeken of een optie plaatsen voor Bram Krikke, Stefan & Sean?

Voor meer informatie over Bram Krikke, Stefan & Sean kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bram Krikke, Stefan & Sean

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Social Influencers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9892 mensen

Specificaties van Bram Krikke, Stefan & Sean

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Bram Krikke, Stefan & Sean

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bram Krikke, Stefan & Sean kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.