Piano Party

Piano Party boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piano Party.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek een ongeëvenaarde muzikale beleving met PianoParty, waarbij het publiek de touwtjes in handen heeft! Stel je voor: je vraagt je favoriete nummer aan en de piano-entertainers zorgen ervoor dat het live voor je wordt gespeeld. Een avond vol muzikale verrassingen en feestelijke klanken staat voor je klaar.

Alles wat je kan bedenken op aanvraag gespeeld

Bij PianoParty draait alles om jouw muzikale wensen. Met een breed repertoire en een getalenteerd team van pianisten en drummers kunnen zij vrijwel elk verzoek aan. Of het nu gaat om pophits, klassieke deuntjes of zelfs die ene nummer waarvan je dacht dat niemand het kende, PianoParty speelt het met verve.

De kracht van PianoParty ligt niet alleen in hun uitgebreide muzikale vaardigheden, maar ook in hun unieke zwart-witte styling. Hierdoor stralen ze niet alleen muzikaal, maar ook visueel klasse uit. Bovendien hebben ze de gave om elk publiek perfect aan te voelen. Of je nu een spetterend bedrijfsfeest, een romantische bruiloftsreceptie of een 80's muziek evenement plant, PianoParty past zich moeiteloos aan en zorgt voor de juiste sfeer.

Pianoparty is ideaal voor vele soorten evenementen

De veelzijdigheid van PianoParty is indrukwekkend. Van bedrijfsfeesten tot bruiloftsfeesten en van intieme diners tot grootschalige 80's muziek evenementen, ze weten zich aan te passen en te schitteren in elke setting.

Dus aarzel niet langer en geef jouw feest of evenement een unieke muzikale touch met PianoParty. Laat het publiek bepalen welke muzikale reis ze willen maken en laat ze "let's dance!" beleven.

Boeken of een optie plaatsen voor Piano Party?

Voor meer informatie over Piano Party kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Piano Party

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Trio's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1801 mensen

Specificaties van Piano Party

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 4 uur, 3 x 45 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Licht: inclusief licht
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Piano Party

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piano Party kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.