Piano Party

Piano Party boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piano Party.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Live piano entertainment waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt! Vraag je favoriete nummer aan want deze piano-entertainers spelen alles!

Alles wat je kan bedenken op aanvraag gespeeld

PianoParty werkt met een vast team van pianisten en drummers zodat de kwaliteit gegarandeerd wordt en de show altijd uniek en bijzonder is. Boek PianoParty voor een avondvullend evenement of privé-feest. Vraag jouw favoriete nummer aan bij PianoParty en “let’s dance”!

Uniek is de zwart-witte styling van de band. Daarnaast voelen zij ieder publiek goed aan en kunnen daardoor desgewenst ook een of meerdere sets opbouwend spelen tijdens bijvoorbeeld een borrel of diner setting.

Aan te raden voor: Bedrijfsfeesten, bruiloftsfeesten, of 80's muziek evenementen maar echt van alle markten thuis!

Boeken of een optie plaatsen voor Piano Party?

Voor meer informatie over Piano Party kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Piano Party

Deze act is bekeken door 267 mensen

Specificaties van Piano Party

  • Tijdsduur: 3 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Licht: inclusief licht
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Piano Party

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piano Party kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.