Bankzitters

Bankzitters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bankzitters.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Sinds 2017 zijn Bankzitters bekend bij het grote Nederlandse publiek. De groep die vandaag de dag bestaat uit Milo ter Reegen, Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Raoul de Graaf & Matthyas het Lam, hebben hun bekendheid te danken aan hun succesvolle Youtube carrière. In 2019 ontvingen ze hiervoor bij de Veed Awards de prijs voor de beste nieuwkomer.

De Bankzitters zijn niet alleen op YouTube te vinden

Vervolgens begonnen ze als groep ook met het uitbrengen van muziek. ‘Niks’ en ‘Eenzaam’ kwamen allebei uit in 2019. Opgevolgd door ‘Zuipen Tot We Kruipen’ in 2020. De tracks waren succesvol, maar het écht grote muzikale succes is de jaren daarop ontstaan.

Zo brachten ze in 2021 de tracks ‘Stapelgek’, ‘Baldadig’ en ‘Factureren’ uit. Het grootste muzikale succes volgde in 2022, met de release van het nummer ‘Je Blik Richting Mij’. De track stond wekenlang op #1 in de Spotify Charts en is inmiddels goed voor ruim 21 miljoen streams op Spotify, evenals 4,8 miljoen views op Youtube. Zo ontvingen hiervoor ook nog de prijs de ‘#4 Meest Beluisterde YouTube muziekvideo van Nederland in 2022’. Tot slot kwamen er aan het einde van het jaar maar liefst 3 nummers in de NPO Radio2 Top2000. Een een unikum voor deze lijst! 

Bankzitters hebben succes met nieuwe EP

In 2023 kwamen ze met hun allereerste EP genaamd ‘Werelds’ bestaande uit 3 nummers: ‘Systeem’, ‘Bali’ en ‘Vrienden Voor Altijd’. De EP behaalde binnen 2 weken ruim 3.5M streams op Sporify. 
 
Na dit denderende succes kwamen ze in 2023 met twee eigen stijf uitverkochten shows in Tivoli Vredenburg Utrecht, en hebben ze veel grote A-Festivals op de planning staan. Hoewel muziek niet de grootste ambitie is voor de heren, genieten ze wel van het plezier en succes dat het oplevert. Bankzitters komen live met een energieke show van 30 minuten vol met eigen hits!

Boeken of een optie plaatsen voor Bankzitters?

Voor meer informatie over Bankzitters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bankzitters

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7130 mensen

Specificaties van Bankzitters

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Bankzitters

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bankzitters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.