Het paashazen Echtpaar

Het paashazen Echtpaar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het paashazen Echtpaar.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met een bezoek van Meneer & Mevrouw Paashaas heb je gelijk een grote, unieke en vooral opvallende eyecatcher op bezoek. Deze vrolijke, zeker ondeugende en liefdevolle Paashazen zijn namelijk niet alleen op hun paasbest gekleed maar hebben ook nog eens voor iedereen overheerlijke paaseitjes (500 of 1000 stuks) bij zich zodat iedereen er van kan genieten. Maar deze paaseitjes zomaar krijgen lukt niet altijd, Meneer Paashaas wil ze namelijk liever voor zichzelf houden en kan ze dus verstoppen als de beste. Ga jij samen met Meneer en Mevrouw Paashaas opzoek naar een van deze lekker paaseitjes?

Dit paashazen liefdeskoppel maakt iedereen blij

Krijgt Meneer Paashaas een stoere hi-five, boks of durf jij Mevrouw Paashaas een echte Paasknuffel te geven, doen jullie samen een sprongetje? Dan lukt het je ook zeker om een lekker eitje uit de zijn speciale mand te krijgen. Voor je het lekkere paaseitje opeet vergeet dan niet nog een leuke paasfoto te maken met deze vrolijke paassnuiten. maar pas wel op, want Meneer Paashaas is super snel. Zijn begeleider probeert deze ondeugende paashaas in bedwang te houden, maar of dat helemaal wilt lukken?

 

Boeken of een optie plaatsen voor Het paashazen Echtpaar?

Voor meer informatie over Het paashazen Echtpaar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het paashazen Echtpaar

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1921 mensen

Specificaties van Het paashazen Echtpaar

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Arkel (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Het paashazen Echtpaar

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Centrum Nieuw-Vennep

  • Door: Birgit Cramer
  • Locatie: Nieuw-Vennep
  • Datum:

Keurig gedaan!

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Het paashazen Echtpaar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het paashazen Echtpaar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.