De kamelenrace

De kamelenrace boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De kamelenrace.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze actie is goed inzetbaar bij supermarkten enwinkelcentra. In een periode van vier tot zes weken bind je bestaande en nieuwe klanten aan je supermarkt of winkelcentrum.

Welke kameel wint de race?

De speciale actiewebsite versterkt de actieperiode, evenals de nieuwsbrieven die verstuurd kunnen worden. Natuurlijk worden de meeste hoofdprijzen aan het einde van de actieperiode verloot, maar tussendoor worden ook al prijzen weggegeven. De bingokaarten kunnen we aanpassen naar ieder gewenst thema.

Elke klant ontvangt bij besteding van een bepaald bedrag een voucher met een unieke code. Deze code voert de klant in op de speciale actiewebsite. Daarmee zet zijn kameel één of enkele stappen vooruit. Bereikt de kameel als eerste de finish? Dan heeft hij/zij prijs! Hij kan dan kiezen voor een kermisprijs of meedingen naar een kansprijs. In dat geval doet de klant mee aan de verloting van mooie hoofdprijzen. Hoe meer kamelen de klant succesvol naar de finish brengt, hoe meer kans op mooie prijzen!

Boeken of een optie plaatsen voor De kamelenrace?

Voor meer informatie over De kamelenrace kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De kamelenrace

Boeking of een optie plaatsen voor De kamelenrace

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De kamelenrace kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.