Voor het Grijpen

Voor het Grijpen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Voor het Grijpen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij deze kermis in het klein, waar de prijzen voor het oprapen liggen! Ten minste... dat hangt helemaal van uw opraap-talenten af! Test je vlugge vingers en kom prijzen hijsen bij deze old-fashioned grijpautomaat. Deze mobiele mini-kar vol kansen, begeleid door een charmante en goedlachse gastheer, verleidt je om het heft in eigen hand te nemen en de prachtigste prijzen te plukken.

Grijp goed en win prijzen

Verleng je vingers tot de glimmende grijphaak en test je vaste hand door diep in deze blinkende buidel te tasten. Weet jij slim en soepel de prijs aan de haak te slaan en het naar het goede einde te brengen? Dan is de beloning helemaal van jou! Ga jij af op je doel met een goed ‘woel-gevoel’, of sta jij in het ongewisse te grissen..? Pluk je geluk!

Boeken of een optie plaatsen voor Voor het Grijpen?

Voor meer informatie over Voor het Grijpen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Voor het Grijpen

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1451 mensen

Specificaties van Voor het Grijpen

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur., 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Begeleiding: Solo
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Voor het Grijpen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Voor het Grijpen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.