Het Pieten Paardje

Het Pieten Paardje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Pieten Paardje.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zachtjes gaan de paarden voetjes. Trippel trappel trippel trap, op het paard van Sinterklaasje zingt zij vele sinterklaas liedjes zo zoetjes! De piet op haar paard heeft het wel naar haar zin. En de kinderen kunnen gezellig met haar meezingen. Met een leuk kostuum en een mooie stem straalt ze!

Zing een lied met de piet

Vanaf haar paardje zingt ze vele bekende Sinterklaas liedjes. Uiteraard is het geluid versterkt waardoor het publiek in volle teugen kan genieten van dit muzikaal sinterklaas entertainment. Klopt jouw hartje ook al vol verwachting?

Boeken of een optie plaatsen voor Het Pieten Paardje?

Voor meer informatie over Het Pieten Paardje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Pieten Paardje

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1573 mensen

Specificaties van Het Pieten Paardje

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Leeftijd: Kinderen 3 t/m 12 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,35 per km va. Breda (vice versa)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Pieten Paardje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Pieten Paardje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.