Het Sleutelspel

Het Sleutelspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Sleutelspel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een glazen kluis op wielen waarmee de presentator zich mobiel kan verplaatsen. In de glazen kluis (plexiglas) ziet iedereen de hoofdprijs mooi uitverlicht. Uiteraard zit de kluis goed op slot en is het doel van het spel om de kluis te openen. Bij de kluis zitten er 32 genummerde vakjes met hierin allemaal verschillende sleutels. De acteur nodigt de mensen uit om een gokje te wagen, wellicht zit de juiste sleutel wel onder zijn/haar geluksgetal?

Waag een gokje, kies een sleutel en win

De klant kan zelf beslissen wat er in de kluis komt te liggen. VB: gouden enveloppe met consumptiebonnen, cadeaus etc. Indien er veel prijzen te vergeven zijn kunnen we altijd meerdere passende sleutels in het spel brengen.

Boeken of een optie plaatsen voor Het Sleutelspel?

Voor meer informatie over Het Sleutelspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Sleutelspel

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1692 mensen

Specificaties van Het Sleutelspel

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 5 uur, 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Begeleiding: Solo
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Sleutelspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Sleutelspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.