De cupido's

De cupido's boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De cupido's.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze Cupido's zijn inderdaad echte harten binders en hebben als doel om een warm en vurig gevoel bij mensen op te wekken. Met hun prachtige liedjes, liefdevolle gedichtjes en ongeëvenaarde persoonlijke aandacht weten ze keer op keer de harten van mensen te veroveren.

Wek de liefde op met De Cupido's

De Cupido's geloven dat liefde de meest krachtige emotie is die er bestaat en ze zijn vastberaden om dit gevoel bij iedereen te laten ervaren. Ze weten dat liefde alles kan overwinnen en dat het in staat is om harten te helen en mensen bij elkaar te brengen.

Of het nu gaat om Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag of andere evenementen die wat extra liefde kunnen gebruiken, deze Cupido's zijn er om een glimlach op ieders gezicht te toveren en harten te veroveren. Ze zijn experts in het creëren van romantische en sfeervolle momenten die je nog lang bij zullen blijven.

Boeken of een optie plaatsen voor De cupido's?

Voor meer informatie over De cupido's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De cupido's

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Moederdag Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1507 mensen

Specificaties van De cupido's

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De cupido's

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De cupido's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.