Het Cadeautjes Team

Het Cadeautjes Team boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Cadeautjes Team.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een trakterend topteam met rondrijdende verrassingen! Met altijd wel een reden en meer dan genoeg gekkigheid geeft dit duo gul, laat voorbijgangers glunderen door hun cadeautjeskar te plunderen en alles uit de kast te halen om wangen te laten gloeien.

Cadeautjes links en cadeautjes rechts

Rondrijdend en in Rock ’n Roll ruikt het in fifties stijl geklede koppel wie zich graag prompt, prachtig in laat pakken en bij wie er een extra strikje omheen kan worden gezongen. Een polaroidfoto, een praatje, een live liedje of een vers gedicht; wie weet wat er op u heeft gewacht! Kies uw cadeau, vertrouw op de doosjes en het vrolijke vintage duo; want verrassen is hun vak!

Boeken of een optie plaatsen voor Het Cadeautjes Team?

Voor meer informatie over Het Cadeautjes Team kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Cadeautjes Team

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1357 mensen

Specificaties van Het Cadeautjes Team

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Cadeautjes Team

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Cadeautjes Team kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.