De ballen Express

De ballen Express boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De ballen Express.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bij de Ballen Express draait alles om, inderdaad de ballen! Deze kleurrijke dame nodigt het publiek uit om een balletje te trekken uit een retro kauwgomballen automaat. Deze automaat zit vol met mooie geluk spreuken en gelukspoppetjes omdat we iedereen een beetje geluk wensen in het leven. Maar er zitten ook gouden ballen in de automaat en dat betekend PRIJS!!

Altijd Prijs, altijd gewonnen!

De klant kan zelf beslissen wat de hoofdprijzen zijn en hoeveel er weggegeven mogen worden. De gouden ballen kunnen namelijk later worden toegevoegd aan de automaat.

Boeken of een optie plaatsen voor De ballen Express?

Voor meer informatie over De ballen Express kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De ballen Express

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Promotie- en Beurs Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1700 mensen

Specificaties van De ballen Express

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 5 uur, 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De ballen Express

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De ballen Express kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.