Reuzen Bellen Feest

Reuzen Bellen Feest boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Reuzen Bellen Feest.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat je meevoeren in deze magische bellen wereld en waan je in een sprookjeswereld tussen de allergrootste bellen. Onder begeleiding van toverachtige muziek maakt deze bellenblaas artiest de mooiste zeepbellen. Ook nodigt ze kinderen uit om haar te helpen om nog meer glans en schittering te creëren. 

Blaas de grootste bellen die er zijn!

Al haar bellenblaas spullen neemt ze mee op een mobiel en fantasierijke kar, zodat ze zichzelf makkelijk kan verplaatsen. Kortom een betoverende belleblaas show waar kinderen actief aan deel kunnen nemen.

Boeken of een optie plaatsen voor Reuzen Bellen Feest?

Voor meer informatie over Reuzen Bellen Feest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Reuzen Bellen Feest

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Kids Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2968 mensen

Specificaties van Reuzen Bellen Feest

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Begeleiding: Solo
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Reuzen Bellen Feest

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Reuzen Bellen Feest kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.