Ans en Sien

Ans en Sien boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ans en Sien.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze zusjes zult u zeer zeker niet snel vergeten. Ze zijn degelijk, deftig en bijzónder spontaan! De gezellige gezusters giebel hebben het behoorlijk dolletjes met hun grappen, grolletjes en gekkigheid. Vrolijk en frivool door de straten trippelend, vragen, kletsen en kwebbelen ze u de kleren van het lijf.

Twee vrolijke dames die door blijven kwebbelen

Daarbij tonen zij maar al te graag en zonder een greintje gêne, hun ‘betoverende’ talenten: Ans haar daverende dans en Sien haar sensationele gezang. Uiteraard uitermate goed gekleed, in hoepelrok, kant en kralenkettingen, trekken ze de aandacht van misschien juist diegene die hen de weg kan wijzen naar hun geliefde zus Bep, die toch ergens in de buurt moet wonen?

Boeken of een optie plaatsen voor Ans en Sien?

Voor meer informatie over Ans en Sien kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ans en Sien

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1266 mensen

Specificaties van Ans en Sien

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Ans en Sien

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ans en Sien kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.