The Pick Up Service - Brass Band

The Pick Up Service - Brass Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Pick Up Service - Brass Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Unieke brass band met een uniek concept

Ervaar de unieke sound van een brassband die op een fantastische klassieke Volkswagen bus speelt. Deze 5 professionele muzikanten weten hoe ze het publiek moeten entertainen en hebben een te gek repertoire met nummers uit de jaren 70, 80, 90 en 00.

Hun energieke shows met gave medleys zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is, waardoor deze act op verschillende evenementen ingezet kan worden. Of het nu gaat om een festival, bedrijfsfeest of bruiloft, deze band zorgt voor de juiste sfeer en ambiance.

Mobiele podium voor elke locatie

Wat deze band uniek maakt, is dat ze hun podium in een handomdraai kunnen opbouwen en op iedere locatie versterkt of onversterkt kunnen spelen. Ze hebben zelfs hun eigen DJ die in de pauzes voor de muzikale omlijsting zorgt. Maar het is niet alleen de muziek die indruk maakt, want deze band heeft ook nog eens een unieke Volkswagen bus die bij de show betrokken kan worden. Binnen vijf minuten wordt de bus omgebouwd tot een podium waarop de drummer kan spelen. Dit geeft de show nog meer karakter en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

DJ nodig, ook geen probleem voor The Pick Up Service!

Deze band kan geboekt worden in combinatie met de DJ die voor extra sfeer zorgt in de pauzes. De sets duren 30 minuten, maar in overleg kan hier van afgeweken worden om aan de wensen van het publiek en de opdrachtgever te voldoen. En of het nu om een akoestische set gaat of om een versterkte set met eigen PA installatie, deze band weet hoe ze het publiek moeten bespelen en voor een onvergetelijke ervaring moeten zorgen. Kortom, boek deze unieke brassband voor een feest om nooit te vergeten!

Boeken of een optie plaatsen voor The Pick Up Service - Brass Band?

Voor meer informatie over The Pick Up Service - Brass Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Pick Up Service - Brass Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2713 mensen

Specificaties van The Pick Up Service - Brass Band

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 2 x 30 minuten, 3 x 30 minuten
  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The Pick Up Service - Brass Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Pick Up Service - Brass Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.