Vive La Fleur

Vive La Fleur boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Vive La Fleur.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Lang leve de bloemen! Met hun frisse en fruitige bloei worden de gasten begroet door een zee van kleur en geur. Deze vrolijke flora's vullen het straatbeeld met hun prachtige aanwezigheid en hun imposante bloemenwagen.

De bloemenprinses zingt engelse noten vanaf haar wagen

Je kunt er niet omheen, de bloemen stelen de show en brengen een lach op ieders gezicht. Het lijkt wel alsof ze dansen op de tonen van hun eigen muziek. Want ja, naast hun schoonheid zijn ze ook nog eens begenadigde muzikanten. Hun liedjes klinken als een ode aan het leven en nodigen uit tot dansen.

Laat je meeslepen in de fleurige sferen en geniet van de prachtige klanken die de bloemen laten horen. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Vooral niet wanneer de bloemenprinses haar opwachting maakt. Ze is het stralende middelpunt van deze kleurrijke optocht en haar zangstem is als een zonnestraal op een regenachtige dag.

Een act vol geur en kleur

Met haar aanstekelijke energie en haar vrolijke persoonlijkheid weet ze jong en oud te betoveren. Het lijkt wel alsof de bloemen extra hard bloeien wanneer zij begint te zingen. Haar stem is als een warme omhelzing en haar performance is als een bloemenzee die je overspoelt.

Boeken of een optie plaatsen voor Vive La Fleur?

Voor meer informatie over Vive La Fleur kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Vive La Fleur

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2098 mensen

Specificaties van Vive La Fleur

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Vive La Fleur

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vive La Fleur kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.