Splashing Drums

Splashing Drums boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Splashing Drums.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Splashing Drums

De Spectaculaire Splashing Drums-show is een enerverende opening voor elke gelegenheid. Met krachtige slagen en dreunende ritmes, wordt het publiek onmiddellijk naar het podium getrokken. De beat doordringt de ruimte en spoort de menigte aan om hun heupen te bewegen, en spoedig staat de hele zaal op en neer te springen op de opwindende muziek.

Water en drums is een perfecte combinatie

Net wanneer iedereen denkt dat het hoogtepunt is bereikt, wordt het podium getransformeerd tot een uniek, muzikaal waterfestijn. De kranen worden opengedraaid en het publiek wordt getrakteerd op een overweldigende ervaring van spetterend water.

Een ervaring om nooit te vergeten

De combinatie van krachtige drums, overweldigend water en visuele effecten maakt van de Splashing Drums-show een ongeëvenaarde ervaring die de zintuigen prikkelt en het publiek in vervoering brengt. Het is een meeslepende ervaring die lang in de herinnering van het publiek zal blijven hangen en hen zal doen uitkijken naar de volgende keer dat ze de show kunnen bijwonen.

Boeken of een optie plaatsen voor Splashing Drums?

Voor meer informatie over Splashing Drums kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Splashing Drums

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1713 mensen

Specificaties van Splashing Drums

  • Tijdsduur: 8 minuten
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Splashing Drums

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Splashing Drums kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.