Robert Leroy

Robert Leroy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Robert Leroy.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Robert Leroy kreeg landelijke bekendheid door hits als ‘Geef de nacht maar de schuld’, ‘Laat mij maar gaan’ en ‘Ik droom alleen nog maar van jou’.

Inmiddels behoort Robert tot de artiesten die niet mogen ontbreken op grote evenementen. 

Sinds de release van zijn eerste CD album “ Praat met mij “ in 2006 wat resulteerde in diverse TV optredens bij o.a. Mooi weer De Leeuw en diverse muziek programma’s heeft hij ook reeds vele hoogtepunten mogen meemaken zoals een paar uitverkochte concerten in de toenmalige Pepsi Stage, De Meervaart en de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Robert zet de zaal binnen no-time op zijn kop met zijn geweldige repertoire

Of hij nou optreedt in een feestzaal, een feesttent ergens in het land of op een evenement met een chique uitstraling, overal zet hij met zijn repertoire, dat naast zijn eigen hits ook uit Nederlandstalige rock/pop klassiekers bestaat de zaal op zijn kop en is zijn optreden een succes. Voor diegene die hem nog niet kennen en toevallig in Amsterdam zijn en echt uit hun dak willen gaan is hier de kans om hem aan het werk te zien want elke donderdag avond treedt Robert & friends op in één van Amsterdams meest gezellige feestfabriek ‘Jantjes Verjaardag’ bij het Rembrandtplein.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Robert Leroy?

Voor meer informatie over Robert Leroy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Robert Leroy

Deze act is bekeken door 32958 mensen

Specificaties van Robert Leroy

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set