Robert Leroy

Robert Leroy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Robert Leroy.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Robert Leroy kreeg landelijke bekendheid door hits als ‘Geef de nacht maar de schuld’, ‘Laat mij maar gaan’ en ‘Ik droom alleen nog maar van jou’.

Inmiddels behoort Robert tot de artiesten die niet mogen ontbreken op grote evenementen. 

Sinds de release van zijn eerste CD album “ Praat met mij “ in 2006 wat resulteerde in diverse TV optredens bij o.a. Mooi weer De Leeuw en diverse muziek programma’s heeft hij ook reeds vele hoogtepunten mogen meemaken zoals een paar uitverkochte concerten in de toenmalige Pepsi Stage, De Meervaart en de Heineken Music Hall te Amsterdam.

Robert zet de zaal binnen no-time op zijn kop met zijn geweldige repertoire

Of hij nou optreedt in een feestzaal, een feesttent ergens in het land of op een evenement met een chique uitstraling, overal zet hij met zijn repertoire, dat naast zijn eigen hits ook uit Nederlandstalige rock/pop klassiekers bestaat de zaal op zijn kop en is zijn optreden een succes. Voor diegene die hem nog niet kennen en toevallig in Amsterdam zijn en echt uit hun dak willen gaan is hier de kans om hem aan het werk te zien want elke donderdag avond treedt Robert & friends op in één van Amsterdams meest gezellige feestfabriek ‘Jantjes Verjaardag’ bij het Rembrandtplein.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Robert Leroy?

Voor meer informatie over Robert Leroy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Robert Leroy

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 50385 mensen

Specificaties van Robert Leroy

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Robert Leroy

Menig Nederlands zangtalent is ontdekt in één van de vele kroegen die onze hoofdstad rijk is. Zo ook Robert Leroy. Als kind verkent hij, wandelend aan de hand van zijn stiefvader, het beruchte Rembrandtplein. Hij laat dan al geen kans voorbij gaan en zingt luidkeels mee met willekeurig welke artiest die daar optreedt. Alles wat maar met muziek te maken heeft vindt hij prachtig. Op zeventienjarige leeftijd neemt hij uiteindelijk zelf de microfoon in de hand en verzorgt optredens door het hele land. Arie de Heer, eigenaar van een café in Amsterdam, ziet als eerste dat Robert meer in zijn mars heeft dan de gemiddelde zanger die in zijn etablissement optreedt. Aangemoedigd door zijn enthousiasme komen de opnamen tot stand van de eerste nummers "Doe niet zo stom" en "Laat mij maar gaan" die begin van de jaren negentig als loonpers op single worden uitgebracht.

Roberts naamsbekendheid krijgt een extra push als hij in 1992 met veel succes optreedt in het Lido tijdens een gala-avond voor Tante Leen. Later dat jaar schittert hij op de middenstip van het Olympisch Stadion waar hij, voorafgaand aan de voetbalwedstrijd Ajax – AC Milan, een aantal songs ten gehore brengt voor een laaiend enthousiast publiek. Optredens door het hele land volgen en zijn groeiende populariteit en talent blijven niet onopgemerkt.

In 1995 zet hij z’n handtekening onder zijn eerste contract met een platenmaatschappij. In april verschijnt de single "Ik droom alleen maar van jou", wat hem een hoge tipnotering oplevert. Het debuut album, eenvoudig getiteld "Robert Leroy", volgt eind april en wordt een week daarna uitgeroepen tot "Album Van De Week", waardoor een hoge binnenkomst in de Album Top 100 wordt bewerkstelligd. Het succes wordt voortgezet met zijn tweede album, getiteld "’n Nacht met jou", dat eind ‘96 verschijnt. Dankzij de hitgevoelige singles "Geef de nacht maar de schuld" en "Wie denk je dat je bent", gaat de cd vlot over de toonbank.

In ‘97 eindigt zijn contract met Bunny Music en verschijnen diverse kapers op de kust. Mercury Records’ Rood, Hit, Blauw-label komt uiteindelijk als “winnaar" uit de bus en sleept het contract met Leroy in de wacht. Een zorgvuldige repertoire keuze wordt gemaakt en songs van o.a. Han Koreneef, Haro Slok, Babette van Veen, Jan Tekstra, Evert Abbing en Edwin van Hoevelaken worden geselecteerd. De nieuwe cd werd grotendeels opgenomen en gemixed in de Wisseloord Studio te Hilversum onder productionele leiding van Evert Abbing.
Robert Leroy beschrijft zijn muziek als “Stoere Mannen-Pop “.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Robert Leroy

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Robert Leroy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.