Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow

Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Lakei Jean-Pierre had lang uitgekeken naar zijn eerste werkbezoek met de hofmaarschalk. Het was een koninklijk onthaal van Sinterklaas en hij had er al wekenlang hard aan gewerkt. Zijn lakeien diploma had hij net gehaald en hij was klaar om te laten zien wat hij kon.

Interactieve show voor de kids!

Op de dag van het evenement kwam hij vroeg aan op de locatie en begon met het klaarmaken van alles. De kinderen zouden immers zo snel mogelijk willen beginnen met het zien van Sinterklaas. Maar toen gebeurde er iets onverwachts: de hofmaarschalk kon niet komen. Lakei Jean-Pierre was in eerste instantie in paniek, maar hij realiseerde zich dat hij de verantwoordelijkheid moest nemen en alles alleen moest organiseren.

De tijd tikte door en het was aan Lakei Jean-Pierre en de hulp van de kinderen om het koninklijk onthaal tot een succes te maken.  Gaat het ze lukken om alles op tijd af te hebben?

Jean-Pierre en de kinderen maken het onthaal klaar

Lakei Jean-pierre een royaal onthaal is een voorprogramma voor Sinterklaas. Vol met eigen muziek, interactie en humor voor zowel de kinderen als de ouders.

Boeken of een optie plaatsen voor Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie over Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaasshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2635 mensen

Specificaties van Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Gouda, daarna € 0,19 per km.
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lakei Jean-Pierre - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.