Zeeparels - Steltloop act

Zeeparels - Steltloop act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zeeparels - Steltloop act.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Diep in de oceaan in het schijnsel van de maan. Daar heerst het verborgen leven en word veel schoonheid gegeven. Koralen zwieren in het rond, terwijl het zoute water tintelt op je mond. Tussen de golven van de zee zwemmen deze nautische steltenlopers op het ritme mee.

Met hun golvende aura trekken ze publiek naar zich toe

Op twinkelende melodieën brengen deze Zeeparels je in een oase van rust Laat je meevoeren door de stroming van het water en geniet van deze schatten uit de oceaan!

Boeken of een optie plaatsen voor Zeeparels - Steltloop act?

Voor meer informatie over Zeeparels - Steltloop act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zeeparels - Steltloop act

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1494 mensen

Specificaties van Zeeparels - Steltloop act

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Zeeparels - Steltloop act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zeeparels - Steltloop act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.