Marie en Antoinette - Steltloop act

Marie en Antoinette - Steltloop act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marie en Antoinette - Steltloop act.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze deftige dames zijn zeker niet uit de hoogte. Vrolijk en frivool trippelen ze door de straten. Terwijl het koninklijke bloed door hun aderen giert, kletsen en kwebbelen ze u de kleren van het lijf. Marie en Antoinette zijn degelijk, deftig en bijzónder spontaan! De gezellige gezusters giebel hebben het behoorlijk dolletjes met hun grappen, grolletjes en gekkigheid.

Net gekleed maar ze zijn zeker ook gezellig

Deze act is inzetbaar op diverse evenementen, zomerse thema's gaan goed samen maar van alles is mogelijk. De deftige dames zijn van vele markten thuis.

Boeken of een optie plaatsen voor Marie en Antoinette - Steltloop act?

Voor meer informatie over Marie en Antoinette - Steltloop act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marie en Antoinette - Steltloop act

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1214 mensen

Specificaties van Marie en Antoinette - Steltloop act

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Marie en Antoinette - Steltloop act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marie en Antoinette - Steltloop act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.