Meneer en Mevrouw Jansen

Meneer en Mevrouw Jansen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meneer en Mevrouw Jansen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Koetjes, kalfjes, de nieuwste weetjes en de sappigste roddels: Meneer en Mevrouw Jansen weten waar ze te vinden! Statig stappend, met hun praatjes aanpappend, flaneren ze vrolijk door de straten. Op stelten van hoge stand is dit deftige negentiende-eeuwse echtpaar uit op bruisende, bubbelende babbeltjes met het publiek.

Komend uit de vorige eeuw zijn deze twee erg nieuwsgierig

Afkomstig uit de tijd van uitvindingen en ontdekkingen, Darwin en Einstein, Van Gogh en Jules Verne, elektriciteit en de stoommachine, zijn deze intellectuelen al het een en ander gewend en staan ze open voor ‘de moderne tijd’. Of is de volgende eeuw wellicht íets te vernieuwend? Ach, uiteraard hebben ze elkaar!

Boeken of een optie plaatsen voor Meneer en Mevrouw Jansen?

Voor meer informatie over Meneer en Mevrouw Jansen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meneer en Mevrouw Jansen

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1540 mensen

Specificaties van Meneer en Mevrouw Jansen

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meneer en Mevrouw Jansen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meneer en Mevrouw Jansen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.